Wednesday, 15 February 2012

Artis Ambil Dadah-Saiful ApekArtis ambil dadah dan didapati positif dadah. Pelawak terkenal, Saiful Apek bersama tiga rakannya termasuk seorang wanita didapati positif dadah jenis ganja melalui ujian saringan awal air kencing ke atas mereka selepas ditahan dalam satu operasi, dua tahun lalu.

Perkara itu disahkan pegawai polis mengendalikan ujian saringan terbabit, Sarjan M Sanggar, 48, selepas diarahkan Cif Inspektor Mohd Shaifuddin Zulkifli yang mengetuai serbuan di kondominium di Bandar Sunway pada jam 10 malam, 12 Jun 2010.

Menurutnya, ujian ke atas sampel air kencing itu dibuat di hadapan setiap suspek dengan memasukkan stik penguji THC berfungsi mengesan kehadiran ganja dalam air kencing.

“Ujian saringan dilakukan di hadapan mereka satu persatu dan semua bekas spesimen itu kemudian dilabelkan dengan nama penuh, nombor kad pengenalan serta tarikh ujian dijalankan.

“Sebelum melabel, saya memaklumkan setiap suspek hasil ujian berkenaan semuanya didapati positif dadah,” katanya ketika menjawab soalan Timbalan Pendakwa Raya, Ahmad Ishrakh Saad.

Tengok muka pun dah macam penagih je...Bodoh betul sesetengah artis kebelakangan ini.....

5 comments:

aimie said...

Terus hilang minat pada dia :|

http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/2012/02/cinta-remaja-part-1.html

blogtilldrop said...

:)

c'axoera ヅ said...

hrmmmmmmm mcm nak komen tapi tgkkan muka dia terus wordless ....

Mohd Firdaus said...

ape nak jadi...

jaha said...

da la positip, gambar pon jempol...lol